• PRO TV
  • A intrat in restaurant salutand pe toata lumea, iar oamenii au reactionat diferit. O intamplare care iti va schimba ziua

A intrat in restaurant salutand pe toata lumea, iar oamenii au reactionat diferit. O intamplare care iti va schimba ziua

A intrat in restaurant salutand pe toata lumea, iar oamenii au reactionat diferit. O intamplare care iti va schimba ziua

Parea o zi obisnuita pentru cele doua femei care au ales sa ia masa la un restaurant din Savannah, insa ce a urmat le-a schimbat complet iesirea in oras.Momentul care mai tarziu a devenit viral poate fi considerat o dovada a faptului ca exista locuri in care fiecare client este privit si respectat la fel ca toti ceilalti, iar angajatii sunt persoane care isi fac munca de zi cu zi cu placere.

In textul scris de cele doua femei si postat de cei de la Littlethings.com este povestita ziua in care in restaurantul din Savannah a intrat un barbat in varsta, veteran de razboi. Ce a atras atentia asupra lui a fost faptul ca barbatul a  salutat pe toata lumea, de la intrarea in restaurant pana la masa sa.

Unul dintre cei care serveau acolo l-a tratat pe barbat cu foarte multa rabdare si chiar i-a ascultat povestile de viata pe bare batranul a inceput sa i le spuna, impotriva catorva priviri dezaprobatoare pe care clientii le aveau.

"Eu si mama mea l-am chemat pe chelner si i-am spus ca vrem sa platim noi masa pe care veteranul o va lua, insa el ne-a raspuns plin de mandrie ca altcineva facuse asta deja, pentru batran. Pe fetele tuturor clientilor au fost zambete largi in momentul in care chelnerul i-a spus barbatului ca mancarea sa a fost platita. Acesta a plecat, insa nu fara a-si lua la revedere de la fecare persoana in parte, exact asa cum ne salutase la venire.", a scris una dintre cele doua femei.

Postarea a adunat peste 40 000 de aprecieri iar comentariile arata ca intamplarea a emotionat un numar foarte mare de persoane.

 

"Last evening, my mom and I were walking into Texas Roadhouse in Savanah, GA. when we noticed a man sitting on the...

Posted by Love What Matters on Sunday, 28 February 2016

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni