• PRO TV
  • Oamenii din intreaga lume se straduiesc sa il ajute. Mesajul acestui tanar este de-a dreptul emotionant

Oamenii din intreaga lume se straduiesc sa il ajute. Mesajul acestui tanar este de-a dreptul emotionant

Oamenii din intreaga lume se straduiesc sa il ajute. Mesajul acestui tanar este de-a dreptul emotionant

Este extrem de neplacut si dureros atunci cand nu iti cunosti parintii.

Cu siguranta ca printre motive se numara adoptia sau neglijenta adultilor, dar singurul lucru pe care au in comun copiii care se confrunta cu o astfel de problema este ca isi doresc foarte mult sa il cunoasca pe parintele absent din viata lor.

Jette Collins este doar un adolescent, dar este extrem de pregatit sa afle care este tatal biologic. Nu are foarte multe detalii despre barbat, dar cunoaste cateva informatii de la care poate sa porneasca cautarea. 

Cand si-a dat seama ca stie cateva detalii importante, acesta a publicat pe Facebook o poza cu el in care tine un carton pe care scrie ca cere ajutorul tuturor si ofera cateva informatii despre barbatul pe care il cauta. Adolescentul a specificat ca singurul lucru pe care si-l doreste este sa il cunoasca.

Pana in acest moment imaginea publicata de tanar a strans peste 10 000 de aprecieri, 3 000 de comentarii si peste 13 000 de distribuiri, iar publicatiile si canalele de stiri din strainatate au preluat informatiile, in speranta ca cineva il poate ajuta.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni