• PRO TV
  • Irina Shayk, iubita lui Cristiano Ronaldo, super sexy in lenjerie intima FOTO

Irina Shayk, iubita lui Cristiano Ronaldo, super sexy in lenjerie intima FOTO

Irina Shayk, iubita lui Cristiano Ronaldo, super sexy in lenjerie intima FOTO

Imagine a marcii italiene de lenjerie intima Intimissimi, Irina Shayk a pozat pentru noua colectie in atitudini inocento-senzuale, care ii pun in valoare frumusetea naturala a chipului si a trupului, neimbunatite de operatii estetice.

Rusoaiaca in varsta de 24 de ani impresioneaza prin frumusetea ei, insa Irina Shayk a ajuns pe prima pagina a tabloidelor abia dupa ce a inceput o relatie de iubire cu fotbalistul portughez de la Real Madrid - Cristiano Ronaldo.

Relatia lor, care a debutat la inceputul acestui an, nu a fost afectata de faptul ca Ronaldo a devenit tata, dupa o aventura de-o noapte cu o americanca, cei doi petrecand vacante de vis, precum si weekend-uri de neuitat la Madrid.

In ceea ce-l priveste pe Cristiano Ronaldo, acesta si-a postat pe contul de Twitter un video in care isi prezinta noua lui pereche de ghete, marca Nike, careia ii ramane fidel. Starul de la Real Madrid este foarte incantat de noua lui pereche de incaltari, deoarece sunt comode si au un design original: „Sunt minunate, am senzatia ca zbor”.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni