• PRO TV
  • Forme neincapatoare pentru un costum mult prea mic. Kim Kardashian, aparitie publica la 13 saptamani de la nastere

Forme neincapatoare pentru un costum mult prea mic. Kim Kardashian, aparitie publica la 13 saptamani de la nastere

Forme neincapatoare pentru un costum mult prea mic. Kim Kardashian, aparitie publica la 13 saptamani de la nastere

A incercat sa-si acopere kilogramele in plus cu ajutorul articolelor vestimentare, insa din anumite unghiuri se vede inca destul de bine faptul ca mai are de slabit. Iata cum a aparut Kim Kardashian in urma cu putin timp.

La numai 13 saptamani de cand a devenit mama pentru a doua oara, Kim Kardashian a marcat o iesire in oras alaturi de Kourtney Kardashian si cel mai bun prieten al ei, Jonathan Cheban.

Imbracata intr-un catsuit negru, cu maneca lunga si pantaloni trei sferturi, vedeta de reality show a incercat sa le distraga tuturor atentia de la formele ei generoase si, desi temperaturile din L.A pareau destul de ridicate, si-a completat tinuta cu o haina de blana.

Din pacate insa, faptul ca vedeta mai are inca de dat jos greutatea capatata in timpul sarcinii este inca evident: "In timpul sarcinii, m-am ingrasat 28 de kilograme si mai aveam inca 5 in plus, pe care le acumulasem de-a lungul ultimilor ani. Cred ca acum a venit momentul sa-mi ating greutatea ideala", a spus insasi bruneta.

In momentul in care au fost surprinse de paparazzi, Kim si Kourtney filmau pentru "Keeping Up with the Kardashians", emisiunea care a marit considerabil conturile familiei Kardashian in ultimii 9 ani. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni