• PRO TV
  • Toata lumea o stie pe Kylie Minogue, dar multi spun ca sora ei e mult mai frumoasa. Cum arata superba Dannii

Toata lumea o stie pe Kylie Minogue, dar multi spun ca sora ei e mult mai frumoasa. Cum arata superba Dannii

Toata lumea o stie pe Kylie Minogue, dar multi spun ca sora ei e mult mai frumoasa. Cum arata superba Dannii

In varsta de 47 de ani, Kylie Minogue este la fel de frumoasa ca intotdeauna: silueta impecabila, zambet irezistibil, un ten ca al unei adolescente si aceeasi energie ca la 20 de ani. Dar acestea sunt trasaturi de familie! Si sora ei, Danii, cu 3 ani mai mica decat ea, este la fel de frumoasa si talentata.

Chiar daca nu s-a bucurat niciodata de popularitatea surorii mai mari, Danii este si ea o celebritate. In anii '90 a avut cateva hituri internationale, insa in tara ei natala, Australia, este la fel de cunoscuta ca si Kylie. In ultimii ani, Danii a facut parte din juriul mai multor emisiuni de talente, castigand simpatia publicului cu carisma sa.

De curand, frumoasa australianca a impresionat la cea mai recenta aparitie a sa. Desi are 44 de ani, Dannii a putut fi admirata in calitate de model, la un festival de fashion care a avut loc la Melbourne. 

Imbracata intr-un trench visiuniu, Dannii si-a etalat picioarele sexy in fata publicului prezent in sala.

La fel de miniona ca si sora sa, Dannii a dezvaluit mai demult ca este dependenta de incaltarile cu tocuri. "Nu pot trai fara tocuri super inalte. Am nevoie de intaltime!", a spus Dannii intr-un interviu.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni