• PRO TV
  • Putini stiau cat e de frumoasa si stilata. Cum arata mama lui Lady Gaga, artista cunoscuta pentru aparitiile excentrice

Putini stiau cat e de frumoasa si stilata. Cum arata mama lui Lady Gaga, artista cunoscuta pentru aparitiile excentrice

Putini stiau cat e de frumoasa si stilata. Cum arata mama lui Lady Gaga, artista cunoscuta pentru aparitiile excentrice

Lady Gaga este cunoscuta la nivel international datorita calitatilor muzicale, dar si a aparitiilor excentrice cu care iese in public, atat la diferite evenimente mondene, cat si in timpul liber.

Cantareata de 30 de ani se poate considera o o femeie norocoasa. Are o cariera de succes, iar parintii ei o sustin in tot ceea ce face.

De altfel, Lady Gaga are o relatie speciala cu mama ei, Cynthia Germanotta (62 de ani), cele doua fiind vazute constant impreuna. 

Desi este trecuta de prima tinerete, mama lui Lady Gaga arata foarte bine si are un stil vestimentar impecabil spre deosebire de fiica ei care inca se afla in stadiul in care isi doreste sa socheze cu aparitiile ei.

Cele doua sunt implicate in diferite proiecte umanitare, iar de curand au lansat fundatia Born This Way, prin intermediul careia isi doresc sa ajute femeile care au fost abuzate sexual. 

Desi are reumele de cea mai excentrica vedeta, se pare ca Gaga este o persoana linistita in intimitate. O spunea chiar fostul logodnic. Tylor Kinney a tinut sa specifice intr-un interviu ca Lady Gaga este extrem de normala in afara scenei si ca nu seamana deloc cu personajul pe care l-au criticat adesea milioane de oameni din intreaga lume.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni