• PRO TV
  • Conductorul de metrou a oprit trenul brusc. Gestul pe care l-a facut apoi l-a transformat intr-un erou

Conductorul de metrou a oprit trenul brusc. Gestul pe care l-a facut apoi l-a transformat intr-un erou

Conductorul de metrou a oprit trenul brusc. Gestul pe care l-a facut apoi l-a transformat intr-un erou

In viata de zi cu zi ne intalnim cu tot felul de intamplari care fie ne imbunatatesc starea de spirit, fie ne pun pe ganduri si ne lasa cu un gust amar.

Filmuletul de mai jos ne prezinta o situatie care se putea termina in mod tragic, dar un om cu suflet mare a reusit sa ii construiasca cel mai frumos final. Intr-o zi aparent linistita, un conductor de metrou din Chile, isi indeplinea atributiile de serviciu asa cum stia el mai bine, dar la intrarea trenului intr-una dintre statii a avut parte de o surpriza incredibila.

In timp ce tocmai iesea din tunel, conductorul a vazut ca la cativa metri mai in fata se afla un animal care cazuse pe sine si care se lupta pentru a iesi din aceasta capcana. Reactia conductorului a fost sa opreasca trenul la timp si astfel a reusit sa ii salveze viata cataelusului abandonat si neajutorat.

Dupa ce s-a asigurat ca a oprit metroul la o distanta destul de mare fata de patruped, barbatul s-a grabit sa ajunga la el si l-a mangaiat, iar mai apoi l-a ridicat pe peron. Un alt angajat al metrului l-a preluat si l-a transportat la cea mai apropiata clinica veterinara pentru a primi toate ingrijirile necesare.

Mesajul conductorului pentru pasageri in momentul in care a pus metroul in miscarea a fost unul extrem de emotionant: "Imi pare rau pentru intarzierea provocata, dar nu puteam sa curm viata unui caine."

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni