• PRO TV
  • Cea mai sexy iluzie optica: Amber Rose, intr-un costum mulat care o face sa para goala de la distanta

Cea mai sexy iluzie optica: Amber Rose, intr-un costum mulat care o face sa para goala de la distanta

Cea mai sexy iluzie optica: Amber Rose, intr-un costum mulat care o face sa para goala de la distanta

Amber Rose este un personaj pe care pur si simplu nu poti sa il ignori. Fosta iubita a lui Kanye West si "rivala" surorilor Kardashian, Amber reuseste sa se faca remarcata la fiecare aparitie publica, datorita stilului sau vestimentar indraznet.

Amber Rose si-a lansat o aplicatie 3D - Zoobe - in care fanii se pot transforma in versiuni animate ale vedetei, ocazia cu care si-a facut aparitia la un eveniment de promovare. 

Amber a defilat in fata ziaristilor si a fanilor intr-un jumpstuit mulat intr-o nuanta inchisa de nude, asemanatoare cu a pielii sale, creand iluzia optica, de la distanta, ca ar fi complet goala :)

Cu un decolteu urias, care a atras toate privirile, un colier auriu tip chocker, pantofi aurii, cercei rotunzi si ochelari cu lentile supradimensionate, Amber a fost atractia zilei.

Vedeta a dezvaluit zilele acestea ca a refuzat "un milion de cereri" de a-si face propriul reality show. "Cred ca tocmai asta ma face interesanta: ca nu am reality show. Oamenii vad doar ceea ce vreau eu sa le arat, nu cred ca e nevoie sa afle toate aspectele vietii mele", a motivat Amber.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni