• PRO TV
  • Si-a scos la plimbare copiii in padure si i-a lasat sa exploreze. Ce au gasit micutii pare desprins din basme

Si-a scos la plimbare copiii in padure si i-a lasat sa exploreze. Ce au gasit micutii pare desprins din basme

Si-a scos la plimbare copiii in padure si i-a lasat sa exploreze. Ce au gasit micutii pare desprins din basme

Sa petreaca cat mai mult timp in preajma copiilor este o dorinta care se afla mereu pe buzele parintilor.

Copiii sunt extrem de energici, vad dintr-o alta perspectiva lucrurile pe care le intalnesc in cale, te amuza si iti dau intotdeauna o stare de bine. Cel mai important lucru in cresterea unui copil este sa isi dezvolte creativitatea, si sa ii lasi sa isi puna mereu la incercare curiozitatea.

De cele mai multe ori nici nu trebuie sa ai prea multi bani ca sa le satisfaci dorintele, iar filmuletul de mai jos este un exemplu in acest sens. Un tatic le-a propus copiilor lui sa mearga impreuna la o plimbare in padure, cu gandul ca natura este un loc extrem de prietenos, care ii poate provoca la orice pas.

Cel mai dragut moment a fost acela in care tatal le-a intrebat pe micute daca se gandesc ca este posibil sa gaseasca o zana prin zona in care se aflau, iar fetitele au inceput sa caute, dar ce au descoperit cateva momente mai tarziu a fost mai mult decat ce le poate oferi o poveste.

Imaginile din materialul video de mai jos sunt incredibile! Este o lectie de viata pentru noi toti, iar satisfactia micutilor este cu siguranta molipsitoare.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni