• PRO TV
  • Machiajul in exces inseamna altceva pentru ea. Tanara care isi transforma buzele in opere de arta

Machiajul in exces inseamna altceva pentru ea. Tanara care isi transforma buzele in opere de arta

Machiajul in exces inseamna altceva pentru ea. Tanara care isi transforma buzele in opere de arta

Din ce in ce mai multe tinere pasionate de makeup incearca sa se perfectioneze in acest domeniu si experimenteaza noi metode prin care pot obtine look-uri inedite.

Majoritatea femeilor apeleaza la trucurile de infrumusetare pentru a isi ascunde imperfectiunile si pentru a obtine o imagine impecabila. Andrea Reed iese putin din tipare si foloseste produsele cosmetice pentru a isi transforma buzele in adevarate opere de arta. 

Citeste si: Un talent ca al lui nu poate fi ignorat. Motivul pentru care oamenii se opresc sa ii priveasca "operele de arta"

Originara din Canada, Andrea isi promoveaza munca cu ajutorul retelelor de socializare, acolo unde isi publica creatiile sub pseudonimul "Girl Grey Beauty". Datorita tehnicii pe care o aplica in conturarea si desenarea buzelor, tanara a reusit sa devina populara si sa stranga un numar semnificativ de fani care ii urmaresc si apreciaza munca. 

De la buze care seamana perfect cu un fagure, la desene care imita textura frunzelor, Andrea le-a incercat pe toate. Ceea ce impresioneaza in mod deosebit este precizia cu care aceasta traseaza linii si coloreaza. In unele imaginii, buzele tinerei sunt atat de frumos desenate incat e aproape imposibil de stabilit daca machiajul este unul realizat manual sau este rezultatul unui talentat grafician.
 


 


Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni