• PRO TV
  • In urma cu 10 ani tot internetul stia cine este. Cum arata acum baietelul din cel mai popular meme al ultimilor ani

In urma cu 10 ani tot internetul stia cine este. Cum arata acum baietelul din cel mai popular meme al ultimilor ani

In urma cu 10 ani tot internetul stia cine este. Cum arata acum baietelul din cel mai popular meme al ultimilor ani

Incepand cu anul 2007, l-ai vazut cel putin o data pe retelele de socializare si te-ai minunat cat de adorabil este. Sammy Griner a devenit popular in mediul online dupa ce mama sa a publicat o fotografie in care baietelul apare mancand nisip.

Din acel moment, fotografia s-a transformat intr-un meme folosit de milioane de oameni din intreaga lume pentru a marca ideea de "succes". 

Ca orice copil, Sammy Griner a crescut si multi se intreaba cum mai arata acum baietelul pe care toata lumea il stia in urma cu 10 ani. 

Sammy are acum 9 ani, iar cei care i-au urmarit evolutia stiu ca in anul 2015 baietelul a incercat sa stranga bani pentru a isi ajuta tatal sa obtina un transplant de rinichi. Justin Griner a fost diagnosticat cu insuficienta renala in anul 2006, iar in 2009 rinichii sai au cedat. Barbatul a fost nevoit sa apeleze la dializa. Pentru a putea urma tratamentul, familia Griner, stabilita in Florida a cerut ajutorul oamenilor si a lansat un site in speranta ca va gasi un donator si va strange bani pentru a acoperi cheltuielile medicale.

Familia a reusit sa stranga 134 000 de dolari si a fost impresionata de reactiile pozitive ale oamenilor. "Stiu ca meme-ul cu fiul meu a fost unul popular, dar aici e doar un copil ca oricare altul. E impresionat sa vedem cati oamenii din intreaga lume isi amintesc de el chair si dupa atatia ani", a declarat mama baiatului conform Daily Telegraph.

 

Tree Hill ????

A post shared by Laney Griner (@laneymg) on


Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni