• PRO TV
  • Ea trebuia sa joace in locul lui Margot Robbie in The Wolf of Wall Street.Motivul incredibil pentru care a fost respinsa

Ea trebuia sa joace in locul lui Margot Robbie in The Wolf of Wall Street.Motivul incredibil pentru care a fost respinsa

Ea trebuia sa joace in locul lui Margot Robbie in The Wolf of Wall Street.Motivul incredibil pentru care a fost respinsa

Invitata la emisiunea lui Howard Strem, Olivia Wilde a facut o dezvaluire neasteptata legata de cariera sa, explicand ca ar fi putut juca alaturi de Leonardo DiCaprio, in The Wolf of Wall Street. 

Actrita de 32 de ani a explicat ca a participat la auditiile pentru rolul lui Naomi Lapaglia, care pana la urma i-a revenit lui Margot Robbie.

"Cel mai amuzant lucru pe care l-am auzit in ultimul timp a fost ca 'sunt prea sofisticata'. Mai tarziu am aflat ca asta reprezinta o formulare politicoasa pentru faptul ca sunt prea batrana", a explicat frumoasa vedeta.

"Am ratat la auditiile pentru The Wolf of Wall Street... a fost unul dintre cazurile pentru care am fost prea batrana", a adaugat aceasta.

Olivia Wilde a marturisit ca a trecut peste acest moment din cariera sa, fiind de parere ca totul se intampla cu un motiv, asa cum a fost si in cazul ei. Dupa ce a pierdut rolul din celebra productiei, vedeta a fost aleasa in distributia serialului Vinyl. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni