• PRO TV
  • Piesa "Warrior" intr-o interpretare geniala. Cum a reusit o fetita sa ii cucereasca pe juratii de la "The Voice Kids"

Piesa "Warrior" intr-o interpretare geniala. Cum a reusit o fetita sa ii cucereasca pe juratii de la "The Voice Kids"

Piesa "Warrior" intr-o interpretare geniala. Cum a reusit o fetita sa ii cucereasca pe juratii de la "The Voice Kids"

De cele mai multe ori, la auditiile pe nevazute din cadrul show-urilor "The Voice" din intreaga lume, vocile puternice impresioneaza, dar trebuie sa mentionam ca toata lumea ramane fara cuvinte atunci cand vad interpretii timizi si patrunsi de emotie.

Este si cazul lui Imani, o fetita care a urcat timid pe scena de la "The voice Kids Olanda", dar care a reusit sa treaca peste emotii si sa isi puna in valoare vocea puternica. Fetita a reusit sa puna in scena un moment pe care membrii juriului nu il vor uita prea curand.

Imani a participat la auditiile pe nevazute si a reusit sa ii cucereasca din primele secunde pe cei prezenti. Micuta a ales sa interpreteze piesa "Warrior" (Demi Lovato) si, in ciuda faptului ca a avut foarte multe emotii, a reusit sa ii convinga pe jurati ca merita o sansa in competitia vocilor.

Fara urma de indoiala ca juratii si-au intors scaunele din primele secunde, iar momentul ei a emotionat peste masura audienta. La final, toata lumea a aplaudat-o in picioare pe micuta Imani.


Arata-le tuturor ca vocea este cel mai important atu al tau, inscrie-te pe vocearomaniei.protv.ro si vino la auditii, impresioneaza si fii cel care ajunge pe scena vocilor in noul sezon Vocea Romaniei si in primul sezon Vocea Romaniei Junior!

Vocea Romaniei – Doar vocea conteaza!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni