• PRO TV
  • Trucul care ar putea sa schimbe modul in care te imbraci. Afla secretul decolteului perfect

Trucul care ar putea sa schimbe modul in care te imbraci. Afla secretul decolteului perfect

Trucul care ar putea sa schimbe modul in care te imbraci. Afla secretul decolteului perfect

Decolteul perfect al lui Kim Kardashian a fost in nenumarate randuri apreciat de domni si privit cu invidie de catre doamne.

Care este secretul vedetei? Ei bine, se pare ca aceasta apeleaza la un truc cat se poate de simplu, pe care numeroase internaute l-au pus deja in aplicare. 

"Trebuia neaparat sa va impartasesc secretul meu. Acesta e trucul la care apelez pentru a avea decolteul perfect in fotografii. Am incercat toate tipurile de banda (de impachetat, scotch, adeziva), dar cea mai eficienta pentru mine este cea adeziva, cu suprafata mata. Se lipeste cel mai bine", a scris Kim in descrierea unei imagini pe care a publicat-o pe Instagram. 

Citeste si: Un nou trend face furori in randul femeilor. Cum arata picioarele lor dupa ce isi aplica pe ele fond de ten


Acelasi truc a fost incercat si de Nicole Skyes, o tanara pasionata de tot ceea ce inseamna metode de infrumusetare. Celebra pe YouTube pentru tutoriale sale, Nicole le-a dezvaluit tinerelor cum este posibil sa ai un decolteu perfect fara prea mari batai de cap.

Tot ce iti trebuie este banda adeziva si putina indemanare. Este important de retinut ca nu se recomanda utilizarea niciunui fel de crema sau lotiune pe piele in momentul in care sanii sunt ridicati si fixati, iar indepartarea bandei adezive trebuie facuta grija pentru a nu irita pielea.

Urmareste mai jos tutorialul complet:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni