• PRO TV
  • Este de departe cel mai controversat puzzle de pana acum! Raspunsul corect nu a fost inca aflat

Este de departe cel mai controversat puzzle de pana acum! Raspunsul corect nu a fost inca aflat

Este de departe cel mai controversat puzzle de pana acum! Raspunsul corect nu a fost inca aflat

Internetul este locul potrivit pentru a ne pune la incercare creativitate, a ne testa limitale, dar si un loc unde ne putem pune la incercare inteligenta.

Cele mai recente materiale virale, care au starnit controverse in intreaga lume sunt puzzle-urile. In ultimele ore un ecran de telefon mobil a luat cu asalt internetul, dupa ce internautii au fost intrebati cati "3" vad in imagine.

Rezolvarea pare simpla la prima vedere, dar se pare ca nu toata lumea este de acord in privinta raspunsului final. Doua solutii sunt cele mai populare pe internet, internautii inca mai cauta varianta finala.

Un puzzle ca acesta este un exercitiu numai bun pentru a ne testa limitele inteligentei. Este deasemenea distractiv sa intram in astfel de discutii si sa ne facem prieteni noi.

Pe Twitter si pe Facebook, oamenii au trecut deja la discutii mult mai avansate pe seama acestui puzzle si deja vorbeste despre semantica si felul in care a fost pusa intrebarea pentru a argumenta raspunsul lor si a castiga in fata altor opinii.

Noi am gasit opt "3" in numarul de telefon, trei "3" in numele persoanei apelate, trei pe tastatura, trei la ora, si doi la procentajul bateriei, deci un total de 19.

In timp ce 19 este de departe cel ami vehiculat raspuns, se pare ca sunt multi care au numarat 21 de "3", cu tot cu semnul de la Wi-Fi.

Tu ce parere ai?

I definitely missed a couple of them! Make sure you click on the link so you can see the full puzzle.

Posted by LittleThings.com on Thursday, April 7, 2016

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni