• PRO TV
  • Cea mai sexy aparitie a lui Kim Kardashian dupa ce a nascut. Cat de mult a slabit si cum arata acum 

Cea mai sexy aparitie a lui Kim Kardashian dupa ce a nascut. Cat de mult a slabit si cum arata acum 

Cea mai sexy aparitie a lui Kim Kardashian dupa ce a nascut. Cat de mult a slabit si cum arata acum 

La sfarsitul anului trecut, Kim Kardashian a devenit mamica pentru a doua oara, iar in timpul sarcinii a acumulat peste 28 de kilograme.

Imediat dupa nastere, vedeta de 35 de ani a inceput un program special pentru a reveni la forma care a consacrat-o, program care include atat un regim alimentar strict, cat si mult efort fizic.

Dupa 5 luni de la venirea pe lume a micutului Saint, Kim Kardashian se poate lauda deja cu o silueta de invidiat. Chiar daca mai vrea sa slabeasca, sotia lui Kanye West arata foarte bine, iar in acest week-end si-a pus in valoare fizicul la un eveniment monden.

Kim Kardashian a participat la petrecerea aniversara a unui club din Las Vegas, ocazie cu care a purtat o rochie stralucitoare, creatie Balmain, foarte mulata, care i-a pus in valoare atat formele generoase, cat si noua silueta.

Kim Kardashian nu a facut niciodata un secret din faptul ca e adepta dietei Atkins. 

Regimul alimentar Atkins este unul destul de controversat in randul nutritionistilor insa, pentru ca se bazeaza pe eliminarea unei grupe de alimente din dieta zilnica: legumele si fructele. 

In plus, dieta Atkins isi centreaza atentia asupra controlului nivelului de insulina din corp, prin dieta. Pentru ca insulina sa nu creasca sau sa scada brusc din cauza consumului de carbohidrati, adeptii consuma cantitati mai mari de proteine.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni