• PRO TV
  • 10 motive pentru care romanii o iubesc pe Andra. Care sunt calitatile pe care fanii le apreciaza cel mai mult la ea

10 motive pentru care romanii o iubesc pe Andra. Care sunt calitatile pe care fanii le apreciaza cel mai mult la ea

10 motive pentru care romanii o iubesc pe Andra. Care sunt calitatile pe care fanii le apreciaza cel mai mult la ea

Andra este una dintre cele mai iubite vedete din Romania, insa acest lucru nu este intamplator. Este o persoana talentata, carismatica, modesta si, nu in ultimul rand, frumoasa. Iata care sunt calitatile pe care fanii le apreciaza cel mai mult la ea:

1. Este talentata. Fara indoiala,  Andra are una dintre cele mai bune voci din muzica romaneasca. A scos hit dupa hit si a stiut sa se adapteze la noile cerinte de pe piata muzicala.  A reusit in cariera pentru ca stie cu adevarat sa cante, iar fanii ei apreciaza asta. 

2. Este o sotie devotata si o mamica iubitoare. Andra este o familista, iar fanilor le place acest lucru. Familia Maruta este una dintre cele mai iubite din showbizul romanesc.

“Este o buna sotie si mama,  si restul vine de la sine !”, a scris Maria, una dintre admiratoarele Andrei, pe pagina de Facebook Pro TV International.

3. Este modesta. “ Chiar daca e o foarte mare vedeta, e modesta si asta apreciez laea.  O admir mult”, a scris si Ramona Daniela intr-o postare de pe pagina de Facebook Pro TV International.

4. Este carismatica. Carisma este o calitate pe care am observat-o de atatea ori la Andra in cadrul emisiunii “Romanii au talent”. E amuzanta, sufletista si are intodeauna “vorbele la ea”. “Are o vorba foarte dulce cu toata lumea”, comenteaza si Iulian.

5. Accentul ei. N-are cum sa nu iti placa accentul ardelenesc al Andrei. Este o placere sa o auzi vorbind  

6. E cuminte si nu a fost niciodata implicata in scandaluri. Are o reputatie buna si nu le da subiecte de barfa tabloidelor.

7. Naturaletea si simplitatea. “In primul rand este originala , nu se preface , este simpla si pune suflet in tot ceea ce face “,a mai scris si Dorina referitor la Andra.

8. Poate canta orice stil de muzica. De la muzica pop la dance, populara si chiar manele. Si uneori mai incearca si hip hop :)  Si ii iese perfect, indiferent de stilul ales!

9. Are o relatie foarte buna cu fanii. Tine legatura cu ei pe Facebook, in concerte ii implica si pe acestia si nu refuza niciodata o cerere de autograf.

10. Frumusetea. Am lasat-o la urma pentru ca e… evidenta :)

Poti vedea toate comentariile fanilor aici.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni