• PRO TV
  • Ei sunt Kate si William ai Bhutanului! Cum a aratat Ducesa de Cambridge alaturi de cea mai tanara regina din lume

Ei sunt Kate si William ai Bhutanului! Cum a aratat Ducesa de Cambridge alaturi de cea mai tanara regina din lume

Ei sunt Kate si William ai Bhutanului! Cum a aratat Ducesa de Cambridge alaturi de cea mai tanara regina din lume

Printul William si Ducesa de Cambridge si-au continuat vizitele oficiale, bifand si Regatul Bhutanului, acolo unde s-au bucurat de compania cuplului regal Jigme Khesar Namgyel Wangchuck si sotia sa Jetsun Pema.

Regina Bhutanului, in varsta de 25 de ani, este supranumita si "Kate Middleton de Himalaya", in special datorita farmecului sau care a castigat inimile localnicilor statului, scrie Daily Mail.

Cele doua au fost fotografiate discutand, cu zambete largi pe fata, imbracate in haine potrivite portului popular din Buthan. Ducesa de Cambridge a purtat o tinuta in culori crem si lila, cu o fusta lunga pana in pamant, despicata pana sub genunchi si o bluza eleganta, cu maneci largi, in timp ce hainele reginei din Buthan au avut o nunta aprinsa de rosu. Cuplul regal al Buthanului are o poveste parca desprinsa din basme, cei doi cunoscandu-se inca din vremea in care el avea 17 ani, iar ea 7. Se pare ca Regele Jigme a fost inca de atunci fermecat de frumusetea viitoarei sale sotii, promitandu-i acesteia ca se va casatori cu ea  daca amanadoi vor fi sunguri atunci cand vor creste. Lucru care s-a si intamplat, cei doi formand o familie inca din anul 2011.


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni