• PRO TV
  • Muzica lui André Rieu are puterea de schimba destine si mentalitati. Marele artist a donat 150.000 euro victimelor din Colectiv

Muzica lui André Rieu are puterea de schimba destine si mentalitati. Marele artist a donat 150.000 euro victimelor din Colectiv

Muzica lui André Rieu are puterea de schimba destine si mentalitati. Marele artist a donat 150.000 euro victimelor din Colectiv

Joi, 14 aprilie 2016, maestrul André Rieu si Carrefour Romania, s-au intalnit cu victimele incendiului din Clubul Colectiv in cadrul unui eveniment caritabil desfasurat cu scopul de a dona profitul realizat din vanzarea DVD-ului” André Rieu Live in Bucuresti”.

Indragitul artist a anuntat valoarea donatiei, inmanand  presedintelui Asociatiei Colectiv GTG 3010, domnului Eugen Iancu, un cec in valoare de 150.000 euro, desi suma obtinuta din vanzari se ridica la 135.000 euro. 

Banii donati, reprezinta o parte din suma estimata a fi necesara ameliorarii starii de sanatate a victimelor tragediei din Colectiv. DVD-ul ”André Rieu Live in Bucuresti” va fi disponibil, in continuare, si in perioada Sarbatorilor Pascale, in reteaua magazinelor Carrefour, cu scopul de a continua actiunea de sustinere. Oricine doreste sa sprijine aceasta cauza, o va putea face prin achizitionarea DVD-ului, cu garantia ca banii vor fi directionati catre victime.

Intalnirea de astazi a avut un dublu rol, prin participarea specialistilor din domeniul chirurgiei plastice si reparatorii din tara si strainatate. Personalitatile prezente, domnul Dr. Gerard Beurthuizen – medic chirurg si Director al Spitalului de Chirurgie Plastica si Arsuri Martini din Groningen, Olanda, domnul Prof. Dr. Dan Mircea Enescu, medic specialist in chirurgie plastica si reparatorie (reconstructiva), Manager al Spitalului Clinic de Urgenta pentru copii Girgore Alexandrescu, dl. Dr. Peter Oostveen – medic specialist in chirurgie si dl. Dr. Dragos Slavescu- medic specialist chirurgie maxilo-faciala, medic specialist chirurgie plastica-reconstructiva, au subliniat necesitatea unui sistem de educare si specializare a personalului medical necesar in astfel de situatii  de urgenta. Acesti specialisti au tinut sa precizeze ca, prin demersurile lor, vor contribui la dezvoltarea acestor proiecte si vor cauta sustinere in afara tarii, la nivel european. 

Solidaritatea, spiritul civic si sentimentele de prietenie ale marelui violonist André Rieu, reprezinta un gest de noblete si un exemplu de urmat pentru societatea romaneasca. Muzica lui André Rieu are puterea de schimba destine si mentalitati, iar relatia speciala a artistului cu publicul din Romania nu se opreste aici. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni