• PRO TV
  • Nu se mai incadreaza in tiparele sexy, dar in trecut totul era diferit. Sotia lui Hugh Jackman, in urma cu 20 de ani

Nu se mai incadreaza in tiparele sexy, dar in trecut totul era diferit. Sotia lui Hugh Jackman, in urma cu 20 de ani

Nu se mai incadreaza in tiparele sexy, dar in trecut totul era diferit. Sotia lui Hugh Jackman, in urma cu 20 de ani

Hugh Jackman este unul dintre cei mai ravniti actori de la Hollywood, starul din Wolverine facand sa suspine o multime de femei din intreaga lume. Cu toate acestea, sotia sa nu se incadreaza in tiparele de frumusete stabilite de alte sotii de la Hollywood. Imaginile din trecut cu cei doi spun insa altceva.

Debora Lee-Furness este mai mare decat sotul sau cu 13 ani, iar aparitiile sale publice nu fac parte din lista lunga a sotiilor sexy pe care actorii de la Hollywood le au. Chiar si asa, Debora si Hugh, in varsta de 48 de ani,  au impreuna doi copii si o casnicie frumoasa, care nu s-a aflat niciodata sub semnul intrebarii.

 

"Queenie" Every day we miss you .. but also know you're always here. Especially on your birthday. Feb 5. We love you Fay Duncan!

A post shared by Hugh Jackman (@thehughjackman) on


Desi in prezent atrage antipatia a numeroase femei care suspina atunci cand sotul sau apare la busutul gol pe marile si micile ecrane, imaginea pe care Jackman a postat-o pe pagina sa de socializare demonstreaza ce l-a atras la ea, in urma cu 20 de ani.

Actorul a postat o fotografie in care apare alaturi de sotia sa, iar rolurile par sa fi fost cu totul inversate. El este cel care nu intruneste toate cerintele unui "Don Juan" adevarat, iar ea pare o diva in toata puterea cuvantului. Blonda, cu parul coafat intr-un coc neglijent, cu un zambet larg si cu un decolteu care atrage toate privirile, Debora avea cu siguranta toate atuurile necesare pentru ca Hugh sa se indragosteasca de ea. Fotografia a fost facuta la petrecerea de nunta a cuplului si postata cu ocazia aniversarii lor.



"Ea este cel mai bun lucru care mi s-a intamplat vreodata si devine din ce in ce mai bun.", a declarat Jackman in timpul unui show de televiziune. "Sunt recunoscator ca am cunoscut-o inainte ca multe alte lucruri sa se intample, pentru ca tot ceea ce s-a intamplat in cariera mea, pe ecran sau nu, am facut impreuna", a mai adaugat actorul, conform Daily Mail.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni