• PRO TV
  • Experiment! O tanara strangea in brate trupul fara viata al prietenei ei. Adevarul din spatele acestei fotografii 

Experiment! O tanara strangea in brate trupul fara viata al prietenei ei. Adevarul din spatele acestei fotografii 

Experiment! O tanara strangea in brate trupul fara viata al prietenei ei. Adevarul din spatele acestei fotografii 

In loc sa isi petreaca noapte la balul de absolbire, o tanara a stat intinsa pe asfalt, acoperita de o patura, cu prieteni pe langa ea care ii plangeau trecerea in nefiinta.

Chiar daca este o imagine pe care nu o poti uita prea usor, din fericire aceste imagini fac parte dintr-un experiment social realizat la un liceu din Houston. Elevii au participat la un eveniment numit "Mock Prom" pentru a vedea pe pielea lor care sunt efectele consumului de alcool la volan.

In timp ce multi dintre ei nu au luat parte si doar au privit experimentul, majoritatea si-au dat seama ca o astfel de tragedie i se poate intampla oricui, asa cum au patit deja patru dintre colegii lor, iar acest fenomen trebuie oprit cu orice pret.

"Imi amintesc imaginile din experiment atunci cand sunt la volan si in masina se afla prietenii mei si imi dau seama mereu ca o simpla greseala ne poate costa viata", a spus unul dintre elevi.

Foarte multi dintre cei care au urmarit evenimentul realizat de liceu au considerat ca este prea dramatic totul. Crezi ca metoda aleasa de liceu este cea mai buna?

Tu ce parere ai?

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni