• PRO TV
  • Filmuletul de sute de mii de like-uri publicat de David Beckham pe Instagram. Cu ce si-a impresionat fanii

Filmuletul de sute de mii de like-uri publicat de David Beckham pe Instagram. Cu ce si-a impresionat fanii

Filmuletul de sute de mii de like-uri publicat de David Beckham pe Instagram. Cu ce si-a impresionat fanii

Familia Beckham e plina de membri talentati. David exceleaza la sport, Victoria se pricepe la design, Brooklyn surprinde cele mai frumoase cadre cu aparatul lui si vrea sa fie fotograf, Romeo e model, iar, mai nou, Cruz canta.

David Beckham se mandreste peste tot cu talentele copiilor lui. Recent insa, l-a scos in prim plan, pe Cruz, cel mai mic dintre baieti.

Fotbalistul l-a filmat pe mezin cantand "The Cup Song", a publicat video-ul pe Instagram si a scris in descrierea lui: "Uitati-l pe micutul asta cum canta. E tare simpatic, iar incantarea de pe data lui ne face pe toti sa zambim".


Acesta nu este singurul material in care talentul si vocea lui Cruz sunt scoase la iveala. Cu numai cateva zile inainte, Victoria Beckham a publicat la randul ei un filmulet in care baiatul de 11 ani canta melodia "Hope" a lui Twista. Calcand pe urmele mamei lui celebre, care a facut parte din trupa Spice Girls, Cruz nu s-a sfiit sa se lase filmat in postura de solist.

Cand au vazut video-urile, fanii s-au grabit sa spuna ca mezinul familiei Beckham ar putea fi urmatorul Justin Bieber daca si-ar cultiva talentul si ar fi incurajat de parintii lui.

 

Super cute Cruz!! @davidbeckham @brooklynbeckham #proudmummy X vb

A video posted by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni