• PRO TV
  • Este o aparitie extrem de sexy, atat pe ecrane cat si pe covorul rosu. Cum arata insa Lady Sif din "Thor" atunci cand nu se afla la evenimente

Este o aparitie extrem de sexy, atat pe ecrane cat si pe covorul rosu. Cum arata insa Lady Sif din "Thor" atunci cand nu se afla la evenimente

Este o aparitie extrem de sexy, atat pe ecrane cat si pe covorul rosu. Cum arata insa Lady Sif din "Thor" atunci cand nu se afla la evenimente

Jaimie Alexander este una dintre cele mai sexy aparitii de pe covorul rosu. Actrita se poate lauda cu un portofoliu de imagini cu ea insasi in care straluceste, imbracata in rochii lungi si afisand un zambet de milioane.

Desi fanii o cunosc mai bine in postura lui "Lady Sif" din seria "Thor", Jaimie nu are foarte multe in comun cu personajul sau, cel putin din punct de vedere fizic. In viata reala prefera aparitiile elegante, la evenimente, si look-ul natural in zilele obisnuite.


Actrita in varsta de 32 de ani amai avut roluri in "Kyle XY" si "Agents S.H.I.E.L.D.S", fiecare dintre personaje intruchipand imagini feminie puternice, dar nelipsite de sex-appeal.


Jaimie tine adesea legatura cu fanii sai, prin intermediul retelelor de socializare, demonstrand ca trasaturile sale frumoase nu se datoreaza atat de mult machiajului profesionist, cat frumusetii naturale pe care o are.


Jaimie a format in trecut un cuplu cu actorul Peter Facinelli, cunoscut pentru rolul sau din "Twilight", in personajul doctorului Carlisle Cullen, iar in prezent cei doi au renuntat la logodna.

Ai fi recunoscut-o pe Lady Sif in viata reala?

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni