• PRO TV
  • Trece cu o lama de ras de-a lungul liniei parului. Suna ciudat, dar rezultatul e WOW! Cum arata la final tanara superba

Trece cu o lama de ras de-a lungul liniei parului. Suna ciudat, dar rezultatul e WOW! Cum arata la final tanara superba

Trece cu o lama de ras de-a lungul liniei parului. Suna ciudat, dar rezultatul e WOW! Cum arata la final tanara superba

O nou trend in materie de frumusete face senzatie pe internet. Femeile adora sa incerce trucuri de infrumusetare cu ajutorul carora sa isi puna in evidenta trasaturile chipului.

In ultima vreme, pe YouTube au aparut o multime de tutoriale in care makeup artisti profesionisti sau tinere pasionate de acest domeniu ofera sfaturi gratuite doamnelor dornice sa experimenteze ceva nou. 

De la retete de preparare a mastilor de curatare a tenului sau tratamente naturale pentru par si pana la tehnici de conturare a fetei, aceste materiale video iti spun pas cu pas cum trebuie sa procedezi pentru a avea un look impecabil.

Recent, un nou trend in materie de frumusete pare sa castige teren: epilarea faciala realizata cu ajutorul unor lame de ras speciale. Pe canalul de YouTube Huda Beauty a fost publicat un tutorial in care protagonista clipului explica cum se poate indeparta rapid pilozitatea din zona fruntii si a obrajilor, scrie Diply.com

Daca in privita indepartarii parului de pe fata (obraji, pometi), majoritatea doamnelor sunt reticente, atunci cand vine vorba despre eliminarea firelor inestetice din zona fruntii, lucrurile stau diferit. Din ce in mai multe tinere se declara incantate de acesta metoda de conturarea. Se pare ca eliminarea pilozitatii de pe frunte ajuta la o mai buna aplicare a machiajului.

Urmareste mai jos materialul video:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni