• PRO TV
  • Shakira, sexy intr-o tinuta casual. Detaliul care a transformat o aparitie banala intr-una extrem de chic 

Shakira, sexy intr-o tinuta casual. Detaliul care a transformat o aparitie banala intr-una extrem de chic 

Shakira, sexy intr-o tinuta casual. Detaliul care a transformat o aparitie banala intr-una extrem de chic 

Shakira arata precum o adolescenta desi se apropie de varsta de 40 de ani si a adus pe lume doi copii. Stilul vestimentar adoptat o ajuta pe artista sa aiba look-ul unei pustoaice, iar cea mai recenta aparitie in public dovedeste acest lucru.

De cele mai multe ori, cantareata incearca sa se imbrace cat mai lejer, dar in acelasi timp chic si reuseste acelasi lucru cu minim de efort.

Asa s-a intamplat si un urma cu doar cateva zile, atunci cand Shakira a fost fotografiata in Barcelona. Cantareata a fost surprinsa alaturi de fiul sau cel mic, Sasha, pe care a mers sa il ia de la after school. 

Citeste si: Inca o dovada ca ea poate fi considerata regina jeansilor. Aparitia plina de sex-appeal a Selenei Gomez

In imagini, Shakira apare imbracata intr-o pereche de jeansi, un tricou de culoare gri, la care a accesorizat o pereche de botine cu toc inalt. Fara urma de indoiala, cantareata reuseste sa arate impecabil fara a apela la prea multe trucuri. Shakira mizeaza intotdeauna pe naturalete, iar aceasta pare sa fie reteta succesului pentru artista.


Sursa FOTO: Splash News

Mamica iubitoare, sotie devodata si o artista model, Shakira a fost - si pentru multi inca este - unul dintre sex simbolurile de la inceputul anilor 2000. Dansa ca nimeni alta, iar formele ei voluptoase i-au asigurat un loc fruntas in topul celor mai sexy vedete din lume.


Sursa FOTO: Splash News


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni