• PRO TV
  • Iubita lui e cu 13 ani mai in varsta, dar atrage toate privirile. De ce se spune ca sunt cel mai fotogenic cuplu

Iubita lui e cu 13 ani mai in varsta, dar atrage toate privirile. De ce se spune ca sunt cel mai fotogenic cuplu

Iubita lui e cu 13 ani mai in varsta, dar atrage toate privirile. De ce se spune ca sunt cel mai fotogenic cuplu

Sunt de putin timp impreuna, dar toti ii considera deja cel mai fotogenic cuplu din showbiz. Cei doi artisti fac furori cand apar impreuna si te provocam pe tine sa ne spui daca pe buna dreptate sau nu.

Liam Payne a devenit cunoscut dupa ce a participat la un concurs de talente si a fost numit membru al trupei One Direction. La cativa ani de la finalizarea emisiunii, el a socat cand a dezvaluit ca se iubeste... cu una din membrele juriului.

Liam formeaza cel mai hot cuplu cu Cheryl Cole (fosta Fernandez-Versini), care e cu 13 ani mai in varsta decat el si l-a jurizat in perioada in care era doar un novice in showbiz si muzica. Proaspat divortata, ea s-a refugiat in bratele tanarului artist, iar in urma cu putin timp a marcat prima aparitie oficiala la bratul acestuia.

Fericiti si vizibil indragostiti, cei doi nu s-au putut dezlipi unul de celalalt si, datorita look-ului impecabil afisat pe covorul rosu, au fost numiti cel mai fotogenic cuplu din showbiz. Iata imaginile care le-au adus acest titlu:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni