• PRO TV
  • Are una dintre cele mai sexy iubite, dar Rosie Huntington-Whiteley nu a fost singura. Cuceririle lui Jason Statham

Are una dintre cele mai sexy iubite, dar Rosie Huntington-Whiteley nu a fost singura. Cuceririle lui Jason Statham

Are una dintre cele mai sexy iubite, dar Rosie Huntington-Whiteley nu a fost singura. Cuceririle lui Jason Statham

Rosie Huntington-Whiteley si Jason Statham formeaza unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul international. Chiar daca diferenta de varsta dintre cei doi este de 20 de ani, cei doi nu au tinut cont de acest aspect si sunt impreuna de peste 5 ani. Inaintea frumoasei britanice, actorul a mai avut cateva relatii.

Rosie Huntington Whiteley

Relatia lor a inceput acum 5 ani. Supermodelul si-a deschis sufletul in cadrul unui interviu pentru revista “Style” si intrebata ce apreciaza cel mai mult la Jason aceasta a raspuns ca totul si ca il considera cel mai bun prieten al ei. A continuat spunand ca acesta o face sa simta ca inainte de el nu a avut cu adevarat iubiti, relatia lor fiind foarte speciala.

Alex Zosman (2007-2010)

Despre relatia celor doi nu se cunosc foarte multe informatii, chiar daca au fost impreuna aproape trei ani. Paparazzi le-au facut numeroase fotografii de-a lungul timpului, insa detaliile despre acest cuplu au fost foarte putine. Ultimele poze cu cei doi impreuna au fost facute in timp ce se aflau intr-o vacanta in St. Barths, la inceputul anului 2010. 

Citeste continuarea si vezi imaginile aici!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni