• PRO TV
  • Robert D. Kaplan dezbate prezentul Romaniei prin prisma istoriei la "Dupa 20 de ani". Duminica, de la 10:00, la Pro TV

Robert D. Kaplan dezbate prezentul Romaniei prin prisma istoriei la "Dupa 20 de ani". Duminica, de la 10:00, la Pro TV

Robert D. Kaplan dezbate prezentul Romaniei prin prisma istoriei la "Dupa 20 de ani". Duminica, de la 10:00, la Pro TV

Duminica aceasta, de la ora 10:00, Cristian Leonte il are invitat in platoul emisiunii Dupa 20 de ani pe Robert D. Kaplan, un jurnalist respectat, analist politic, un excelent cunoscator al Europei Centrale si Balcanilor si nu numai.

Unde se va opri Rusia lui Putin? - “Situatia in Rusia se va inrautati”, spune Kaplan, si asta nu e o veste buna. Ce planuri de actiune are Washingtonul in regiunea noastra? - “Romania are cea mai buna situatie dintre toate tarile din regiune”, explica Robert Kaplan, si, ca atare, tara noastra, paradoxal, nu e in atentia americanilor. 

Cartile sale, printre care “Fantomele Balcanilor” si “Razbunarea Geografiei”, imbina geografia cu notele de calatorie si experientele personale, totul amplificat de consistente pasaje din istoria locurilor strabatute. “In umbra Europei”, cea mai recenta carte a sa, tradusa si in romana, se concentreaza pe Romania, cu geografia, istoria si experientele ei unice in regiune.

“E un fel de manual despre Romania, un curs de istorie, geografie si mentalitati in cadrul larg al zonei si al intereselor mari. O carte fermecatoare si o ocazie unica de a discuta despre Romania in viziunea unui autor cu o excelenta intelegere a fortelor globale!”, declara Cristian Leonte.

Prezentul Romaniei, citit in urmele pe care istoria si geografia le-au lasat in locurile noastre, este calatoria in care respectatul jurnalist, analist si autor Robert D. Kaplan ne duce in aceasta duminica, la Dupa 20 de ani.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni