• PRO TV
  • Juratele Britain's Got Talent, la poluri opuse. Cat de diferite au fost Amanda si Alesha pe scena, la cele mai recente aparitii

Juratele Britain's Got Talent, la poluri opuse. Cat de diferite au fost Amanda si Alesha pe scena, la cele mai recente aparitii

Juratele Britain's Got Talent, la poluri opuse. Cat de diferite au fost Amanda si Alesha pe scena, la cele mai recente aparitii

Amanda Holden si Alesha Dixon sunt cele doua dive care isi incanta fanii la fiecare aparitiei de pe scena Britain's Got Talent, iar asta pentru ca amandoua arata foarte bine si au o carisma greu de confundat.

Amanda Holden este o cunoscuta actrita si prezentatoare TV din Marea Britanie, care din anul 2007 face parte din juriul emisiunii Britain’s Got Talent. La 45 de ani si dupa doua sarcini, Amanda a revenit rapid in forma fizica maxima si arata acest lucru ori de cate ori care ocazia.

Colega sa, Alesha Dixon, este cantareata si model de origine britanica si a facut parte din grupul Miss-Teeq, in trecut. La fel ca Amanda, Alesha este un jurat de exceptie si are si un look perfect pentru ecran.

Ultima aparitie a celor doua le-a plasat insa la o distanta destul de mare una de cealalta, in ceea ce priveste tinutele pe care le-au purtat. In timp ce Amanda a avut o rochie lunga, eleganta, de culoare bleu, Alesha a optat pentru o rochie scurta, multicolora, de tip bandage.


Se pare ca fanilor nu le-a fost pe plac rochia aleasa de frumoasa mulatra, acestia exprimandu-si parerile in mediul online si dezvoltand tot felul de glume pe seama tinutei "prea colorate" pentru ei, dupa cum scriu cei de la Daily Mail.

In ciuda comentariilor, Alesha a parut foarte increzatoare in aparitia ei, fiind, cu siguranta, constienta de atuurile fizice pe care le are.


Tu ce parere ai, iti plac cele doua tinute?

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni