• PRO TV
  • Au pus sute de benzi elastice in jurul unui pepene rosu si au asteptat sa vada ce se intampla. Finalul e "exploziv"

Au pus sute de benzi elastice in jurul unui pepene rosu si au asteptat sa vada ce se intampla. Finalul e "exploziv"

Au pus sute de benzi elastice in jurul unui pepene rosu si au asteptat sa vada ce se intampla. Finalul e "exploziv"

In majoritatea cazurilor, pepenele rosu este consumat in timpul verii de toti membrii familiei. Adultii il adora datorita beneficiilor pe care le are pentru sanatate, pe cand copiii il considera un desert delicios.

Ei bine, exista si situatii in care pepenelui rosu i se gasesc si alte utilizari. Patru pusti inventivi si curiosi au decis sa puna la cale un experiment care sa aiba ca "protagonist" acest fruct atat de folositor in zilele toride de vara.

Citeste si: La prima vedere pare un ou delicios. Te provocam sa te mai uiti o data. Detaliul pe care nu il sesizezi de la inceput

In numele stiintei si al amuzamentului, Katie, Brennan. Ryan si Brady s-au echipat corespunzator si au dat startul unei provocari de zile mari. Copiii au pus o multime de banezi elastice in jurul unui pepene imens, dorind sa vada daca ecesta explodeaza. 

Reactiile pustilor sunt de-a dreptul amuzante, iar curajul si rabdarea lor merita apreciate. Dupa ce au infasurat mai bine de 300 de benzi elastice, copiii au asteptat sa vada rezultatul final al experimentului, iar munca lor a meritat.

Vezi si tu cum se incheie experimentul lor:  

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni