• PRO TV
  • Pare o metoda stupida, dar rezultatul e WOW. Ce se intampla dupa ce isi lipeste hartie adeziva pe fata si se da cu fard

Pare o metoda stupida, dar rezultatul e WOW. Ce se intampla dupa ce isi lipeste hartie adeziva pe fata si se da cu fard

Pare o metoda stupida, dar rezultatul e WOW. Ce se intampla dupa ce isi lipeste hartie adeziva pe fata si se da cu fard

Din ce in ce mai multe femei apeleaza la contur pentru a-si sculpta fata. Exista o multime de tehnici pentru a obtine machiajul perfect, iar Allison McNamara a inventat una care da rezultate spectaculoase, chiar daca pare usor stupida.

Pe doamnele si domnisoarele care vor sa isi contureze chipul cu ajutorul fardului, Allison le sfatuieste sa investeasca in... hartie adeziva. Pe langa aceasta, ele trebuie sa aiba buretel de blending, crema pentru contur, fond de ten si corector.

Primul pas folosit in tehnica vedetei consta in lipirea hartiei adezive pe diagonala pometilor. Apoi, tot cu ajutorul acesteia, ea creeaza anumite spatii si goluri pe care urmeaza sa le umple cu fard.

Hartia trebuie plasata strategic si pe nas si in zona fruntii si aia dupa lipirea ei trebuie sa inceapa procesul de colorare a tenului. Mai jos, puteti urmari fiecare pas parcurs de ea, dar si rezultatul final:
 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni