• PRO TV
  • Are 61 de ani, dar a mers la antrenorul lui Dwayne The Rock Johnson si acum este de nerecunoscut. Cum arata J.K.Simmons in prezent

Are 61 de ani, dar a mers la antrenorul lui Dwayne The Rock Johnson si acum este de nerecunoscut. Cum arata J.K.Simmons in prezent

Are 61 de ani, dar a mers la antrenorul lui Dwayne The Rock Johnson si acum este de nerecunoscut. Cum arata J.K.Simmons in prezent

J.K Simmons este cunoscut pentru rolurile multiple pe care le-a avut in filme precum "The Avengers", "Spiderman", dar si "Justice League", care va fi lansat in 2017.

Actorul in varsta de 61 de ani a trecut insa printr-o transformare incredibila, care i-a facut pe fani sa se uite de doua ori la imagini, inainte sa accepte ca este vorba chiar despre Simmons.

Desi are o varsta la care nu multe persoane se apuca de sport sau de antrenamente in sala de forta, actorul a reusit sa sparga barierele si arata de milioane.


Se pare ca schimbarea a avut loc chiar pentru "Justice League", in care Simmons joaca rolul Comisarului Gordon, fiind clar ca va duce totul la un alt nivel.

Imaginile cu actorul aduna din ce in ce mai multi fani pe pagina de socializare si o simpla privire la o fotografie a sa din trecut este suficienta pentru a realiza ca schimbarea este totala.




Imaginile sunt postate de trainerul Aaron Williamson, cunoscut si pentru antrenamentele pe care le face alaturi de vedete ca Dwayne The Rock Johnson.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni