• PRO TV
  • El este omul momentului: toata lumea vorbeste despre el! Vezi transformarea lui Kit Harington de la debutul in Game of Thrones pana in prezent

El este omul momentului: toata lumea vorbeste despre el! Vezi transformarea lui Kit Harington de la debutul in Game of Thrones pana in prezent

El este omul momentului: toata lumea vorbeste despre el! Vezi transformarea lui Kit Harington de la debutul in Game of Thrones pana in prezent

A participat in cea mai tare batalie din istoria tv si a infruntat "cel mai detestat personaj tv" din toate timpurile - Ramsey Bolton. Jon Snow este omul momentului, iar actorul care il interpreteaza se bucura de o popularitate din ce in ce mai mare in randul fanilor Game of Thrones.

Primul episod din Game of Thrones a fost difuzat in urma cu 5 ani, iar de atunci Kit Harington a evoluat cot la cot cu personajul caruia i-a dat viata.

Foto: 2011

Daca din punct de vedere fizic schimbarile sunt destul de mici, actorul fiind obligat prin contract sa nu isi tunda parul, ca si atitudine Kit parca a inceput din ce in ce mai mult sa semene cu Jon :)

Foto: 2011

Daca la inceput era mai zambitor, mai prietenos cu presa si mai prezent in evenimentele de promovare ale serialului, in ultima perioada este din ce in ce mai discret. Mai mult, si garderoba lui a suferit ceva schimbari, actorul preferand tinutele negre, demne de un Comandant al Rondului de Noapte.

Foto: 2016

Kit nu face un secret din faptul ca detesta paparazzii si prefera sa isi tina viata privata departe de paginile tabloidelor. Kit este intr-o relatie cu partanera sa din GOT, Rose Leslie.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni