• PRO TV
  • A luat cu asalt internetul dupa ce si-a aratat podoaba capilara. Cum arata fetita acestui barbat

A luat cu asalt internetul dupa ce si-a aratat podoaba capilara. Cum arata fetita acestui barbat

A luat cu asalt internetul dupa ce si-a aratat podoaba capilara. Cum arata fetita acestui barbat

Relatia dintre un tata si fiica lui se numara printre cele mai frumoase lucruri pe care le intalnim in aceasta lume, iar imaginile de mai jos nu fac decat sa confirme acest lucru. 

Benny Harlem este un tanar model de referinta in industria modei. Calitatile fizice, dar si podoaba capilara sunt doar doua dintre elementele care il recomanda pentru aceasta industria, iar fotografiile ne arata ca fiica ii seamana perfect si pare sa ii calce repede pe urme.

In timpul liber, barbatul este foarte prezent pe retelele de socializare unde sute de mii de oameni ii urmaresc sfaturile pentru cresterea copiilor. Cea mai mare dorinta a barbatului este sa ii insufle fetitei sale increderea si stima de sine. 

Harlem si-a lasat parul sa creasca de la varsta de 15 ani si spune ca aceasta este maniera in care simte cu adevarat ca isi exprima creativitatea. Pentru ca podoaba capilara sa creasca si sa fie intr-o stare perfecta, barbatul a marturisit ca bea foarte multa apa si ca are o alimentatie sanatoasa. 

Cei doi isi spala parul in fiecare saptamana, iar barbatul foloseste propriul sampon pe care il realizeaza acasa din ingrediente naturale precum nuca de cocos si niciodata nu lasa pe nimeni sa le atinga parul. 


Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni