• PRO TV
  • 5 filme de dragoste de care probabil nu ai auzit, dar pe care trebuie sa le vezi alaturi de prietenele tale

5 filme de dragoste de care probabil nu ai auzit, dar pe care trebuie sa le vezi alaturi de prietenele tale

5 filme de dragoste de care probabil nu ai auzit, dar pe care trebuie sa le vezi alaturi de prietenele tale

Ai vazut deja Titanic, The Notebook si A walk to remember, nu stii la ce sa te mai uiti si esti la zi cu toate serialele. Daca iti plac totusi filmele de dragoste si vrei sa fii surprinsa de unele dintre cele mai frumoase povesti de iubire create vreodata, iti recomandam 5 filme la care s-au uitat milioane de cupluri din intreaga lume, dar care nu au ajuns la noi in tara, din pacate.

Indiferent ca esti deprimata, fericita, indragostita sau pur si simplu vrei sa te pierzi intr-o poveste de iubire ca-n basme, iata o lista de 5 filme romantice pe care pur si simplu nu ai voie sa le ratezi.

Invita-ti prietenele cele mai bune la o seara ca-ntre fete, pregatiti floricelele, racoritoarele si servetelele si cautati urmatoarele titluri:

1. A tres metros sobre el cielo

Ea (Maria Valverde) este o fata cuminte, care nu incalca niciodata regulile. El (Mario Casas) este impulsiv, incostient, rebel si mereu dispus sa traiasca la limita pericolului. Cand o cunoaste, isi da seama ca isi doreste sa fie mai bun datorita ei si ajunge sa experimenteze fiorii primei iubiri, desi era un adevarat cuceritor inainte si nu putea sa se ataseze de nicio fata care ii trecea prin pat. Insipirat de romanul italian "A trei metri sopra il cielo", filmul care s-ar traduce in limba romana ca "Trei metri deasupra cerului" este o drama romantica incredibil de emotionanta care iti va aduce fluturasi in stomac, te va face sa razi si sa plangi in hohote. Aceasta spune povestea a doi tineri care fac parte din lumi total diferite, dar care ajung inevitabil sa traiasca o poveste de dragoste nebuna, cu toate ca nimeni nu i-ar fi vazut vreodata impreuna. 

Replici memorabile:

- Ma simt fericita.

- Eu sunt si mai si. 

- Nu cred! Cat?

- De parca as fi la trei metri deasupra cerului.


 


Citeste continuare articolului aici!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni