• PRO TV
  • Cele mai sexy mamici si... burtici ale momentului :) Cine sunt vedetele care urmeaza sa nasca in curand

Cele mai sexy mamici si... burtici ale momentului :) Cine sunt vedetele care urmeaza sa nasca in curand

Cele mai sexy mamici si... burtici ale momentului :) Cine sunt vedetele care urmeaza sa nasca in curand

Aparent anul 2016 a fost si este unul “productiv” in randul vedetelor insarcinate. Unele au ales sa “strige” in gura mare vestea, altele s-au ascuns o perioda pana a cand burtica le-a dat de gol.  Iata care sunt vedetele din Romania care sunt insarcinate in acest moment :)

Antonia 

Are 25 de ani, arata grozav si este deja la a treia sarcina. De curand, partenerul ei, Alex Velea,  a facut marele anunt pe Facebook.Cei doi au deja un baietel impreuna - pe Dominic in varsta de un an si jumatate,  iar acum se pregatesc sa-i aduca pe lume un fratior sau o suriora. “Ne doream foarte mult sa mai avem un copil, iar vestea ca urmează să vina pe lume o nouă minunatie ne-a facut inima sa sara de bucurie. Am primit vestea exact ca acum doi ani. De ziua mea. Suntem fericiti si impliniti”, a declarat Velea in revista Viva. Antonia mai are o fetita pe nume Maya, dintr-o relatie cu Antonio Castelano .

Andreea Banica 

Are 38 de ani si va duce pe lume cel de al doilea copil, acum fiind insarcinata in luna a cincea. Cantareata  si sotul ei, Lucian Mitrea, au impreuna o fetita , Sofia, in varsta de 9 ani. Chiar daca isi mai doreau un copil, vestea sarcinii  i-a luat prin surprindere chiar si pe noi parinti. „Stiind ca urmez un tratament hormonal pentru a-mi regla nivelul de prolactina din organism, care era foarte mare, nu m-am gandit ca organismul isi va reveni atat de repede, incat as putea ramane insarcinata. N-a fost in plan sa mai facem un copil. I-am zis lui Lucian, ne-am pupat si ne-am bucurat. Primul meu gand a fost cum o sa reactioneze Sofia". 

 

Me and my #bebe ???? #5#months#almost#happy#harmony#allnaturalbody

O fotografie postată de Andreea Banica-romanian singer (@iamandreeabanica) pe

Amalia Enache

Prezentatoarea Stirilor de noapte de la Pro TV se pregateste sa aduca pe lume in curand o fetita. Amalia a ales deja numele si l-a facut public:  fiica ei se va numi Alma. 

 

Aceste #tiffmoments @officialmadalinaghenea

O fotografie postată de Amalia (@amaliaenache) pe

Bianca Dragusanu

Dupa ce o lunga perioada  in care a negat zvonurile ca ar fi insarcinata,  in ultimul trimestru de sarcina fanii Biancai Dragusanu au primit confirmarea ca preferata lor  asteapta un copil.

Adda

Solista isi arata cu mandrie burtica de gravida in noul sau videoclip “Raza mea de soare”, iar la sfarsitul clipului ii transmite un mesaj emotionant bebelusului ce urmeaza sa-l aduca pe lume “ O sa vezi cand ai sa cresti”. Adda are 24 de ani si impreuna cu iubitul ei, Catalin  Rizea, vor avea un copil care se va naste in octombrie. La fel ca multe vedete, cantareata a facut publica vestea pe Facebook, punanad o poza cu burtica ei la care a adaugat descriere „Astept de cateva luni sa impart cu voi bucuria din sufletul meu! O sa fiu mamicaaaa!” 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni