• PRO TV
  • In Game of Thrones e o razboinica neinfricata, in realitate o femeie atragatoare: "Oamenii nu ma recunosc pe strada". Cum arata "Yara Greyjoy"

In Game of Thrones e o razboinica neinfricata, in realitate o femeie atragatoare: "Oamenii nu ma recunosc pe strada". Cum arata "Yara Greyjoy"

In Game of Thrones e o razboinica neinfricata, in realitate o femeie atragatoare: "Oamenii nu ma recunosc pe strada". Cum arata "Yara Greyjoy"

Yara Greyjoy este o femeie puternica si fara scrupule, al carei vis e acela de a fi regina in Insulele de Fier. Cu ajutorul lui Daenerys Targaryen poate chiar va reusi :) In realitate insa, actrita care ii da viata personajului este o femeie stilata de 53 de ani, pe care fanii Game of Thrones nu o recunosc atunci cand apare pe strada.

"In mod normal, oamenii nu ma recunosc. Ce-i drept, in ultima perioada mi s-a intamplat mai des, pentru ca am aparut mai mult in sezonul sase", a spus Gemma Whelan, cea care o interpreteaza pe Yara Greyjoy.

Gemma Whelan nu este numai actrita: face si stand up comedy, dar este si extrem de talentata in jazz si step dance. Mai mult, are si studii muzicale.

Desi nu este la fel de populara ca Emilia Clarke sau Sophie Turner, Gemma se bucura totusi de simpatia fanilor Game of Thrones.

 

Proud of this eyebrow! Photography Christine Hayter

O fotografie postată de Gemma Whelan (@gemwhelan) pe

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni