• PRO TV
  • Adelina Pestritu, aparitie demna de invidiat la plaja. Detaliul pe care fanii l-au observat imediat 

Adelina Pestritu, aparitie demna de invidiat la plaja. Detaliul pe care fanii l-au observat imediat 

Adelina Pestritu, aparitie demna de invidiat la plaja. Detaliul pe care fanii l-au observat imediat 

Adelina Pestritu este una dintre cele mai indragite vedete de la noi din tara, iar cea mai clara dovada este data de numarul de fani care o urmaresc pe conturile de socializare. 

Peste 1 000 000 de oameni o adora pe vedeta si sunt mereu la curent cu ceea ce se intampla in viata ei. Adelina nu rateaza nicio ocazie sa isi faca fotografii in cele mai interesante locuri, iar fanii apreciaza la ele ca nu are niciun secret si le impartaseste tot ce tine de viata sa personala.

Cea mai recenta imagina de pe pagina de Facebook le-a arata fanilor cat de sexy este bruneta Adelina. Aceasta a apelat la un costum de baie din doua piese care i-a pus in evidenta trupul frumos lucrat in sala de sport, dar si bustul generos.

Cei mai multi au complimentat-o pe vedeta pentru felul in care arata, dar au fost si cativa care s-au preocupat de sanatatea vedetei tv. Adelina a fost intrebata de fani daca este bronz natural sau a mers la solar, iar aceasta i-a linistit si i-a asigurat ca nuanta placuta a pielii este data de razele de soare.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni