• PRO TV
  • Imagini nemaivazute cu Printul George. Ce fotografii a facut publice Casa Regala cu ocazia zilei de nastere a mosternitorului tronului

Imagini nemaivazute cu Printul George. Ce fotografii a facut publice Casa Regala cu ocazia zilei de nastere a mosternitorului tronului

Imagini nemaivazute cu Printul George. Ce fotografii a facut publice Casa Regala cu ocazia zilei de nastere a mosternitorului tronului

Printul George a crescut sub ochii nostri! Il stim de cand eram bebelus, l-am admirat in primele imagini de cand a iesit din materinitate si apoi i-am urmarit toate aparitiile publice. Ii stim pe de rost toate costumele pe care le-a purtat si care apoi s-au vandut in timp record in magazine. Pare incredibil ca au trecut deja 3 ani :)  

Cu ocazia zilei Printului George, care e nascut pe 22 iulie, Casa Regala Britanica a facut publice patru fotografii noi, absolut adorabile cu micutul in varsta de trei ani.

Una dintre cele mai dragute imagini este cea in care Printul George apare pe o paturica alaturi de cainele familiei, pe care incearca sa il hraneasca cu inghetata :) 

Intr-o alta fotografie, mosternitorul tronului britanic apare catarat pe un leagan inscriptionat cu numele parintilor sai.

Anul acesta, micutul George a inceput sa mearga si la gradinita. Ducesa si Ducele de Cambridge au ales o institutie care isi educa micutii dupa metoda Montessori, intrucat se spune despre aceasta ca descatuseaza potentialul celor mici si le elimina teama de a gresi. Metoda Montessori creste si incurajeaza ideile, promisiune care i-a incantat pe cei doi.

Desi este de vita nobila si face parte dintr-una din cele mai importante familii regale din lume insa, educatorii si personalul gradinitei au sustinut atunci  ca nu se vor comporta diferit cu Printul George si ca acesta nu va beneficia de tratament preferential, chiar daca intr-o buna zi va ajunge sa conduca Marea Britanie.

Cu siguranta, Printul George este cel mai celebru si iubit copilas din lume. Insa, mai nou, este si cel mai fashionist! In urma cu cateva luni a intrat in topul celor mai influenti copii din lume, din punct de vedere vestimentar. Ce-i drept, sora sa Charlotte, il depaseste :) 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni