• PRO TV
  • Steaua are prima sansa la calificare dupa golul lui Stanciu marcat in meciul transmis de ProTV!

Steaua are prima sansa la calificare dupa golul lui Stanciu marcat in meciul transmis de ProTV!

Steaua are prima sansa la calificare dupa golul lui Stanciu marcat in meciul transmis de ProTV!

Sparta Praga si Steaua au remizat, scor 1-1, in prima mansa din turul al treilea preliminar al UEFA Champions League.

Meciul, transmis LIVE de Pro TV, a fost lider de audienta pe toate segmentele de public, fiind urmarit de peste 2 milioane de telespectatori, la nivel national, pe intreg intervalul de difuzare, intre 21:00-22:51. In minutul de maxima audienta, de la 22:50, peste 2.6 milioane de telespectatori urmareau meciul dintre Sparta Praga si Steaua.  

Pe segmentul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, Pro TV a fost lider de audienta cu 13.1 puncte de rating si o cota de piata de 37.2%, urmatorul post clasat inregistrand 4.3 puncte de rating si 12.1% cota de piata.  

Echipa antrenata de Reghecampf a inceput meciul foarte bine, Stanciu reluand cu capul din sase metri, dar portarul Bicik a respins fara probleme. Dupa primele 15 minute bune ale Stelei, cehii au echilibrat meciul, marcand primul gol al partidei. In minutul 35, Sural a deschis scorul, cu o lovitura de cap din 6 metri. Golul Stelei a venit in minutul 75, atunci cand Nicolae Stanciu a executat perfect o lovitura libera din 16 metri.

Bucurati-va de fotbal!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni