• PRO TV
  • Experiment: A iesit la plimbare imbracata in pantaloni ultra scurti. Reactiile trecatorilor, surprinse de camera ascunsa

Experiment: A iesit la plimbare imbracata in pantaloni ultra scurti. Reactiile trecatorilor, surprinse de camera ascunsa

Experiment: A iesit la plimbare imbracata in pantaloni ultra scurti. Reactiile trecatorilor, surprinse de camera ascunsa

In ultimii ani, din ce in ce mai multi tineri au decis sa isi deschida canale de YouTube, pe care sa publice diferite experimente sociale.

In general, oamenii sunt curiosi sa vada cum reactioneaza semenii lor atunci cand sunt pusi in situatii "speciale". Acesta este motivul pentru care astfel de experimente sociale ajung virale in timp record si strang milioane de vizualizari. 

Cei de la Immature Life au decis sa filmeze cum reactioneaza trecatorii din Hyde Park (Londra) atunci cand intalnesc pe aleile parcului o tanara imbracata intr-o pereche extrem de scrurta de pantaloni. 

DengisV si JasonMoments, initiatorii experimentului social, au filmat modul in care oamenii isi schimba comportamentul la vederea unei femei frumoase si voluptoase. Protagonista videoclipului este Kaysheen Whiteley, o tanara de 24 de ani.

Nu doar barbatii au fost atrasi de protagonista materialului video, ci si femeile au privit-o cu interes. Cei de la Daily Mail scriu ca una dintre tinerele surprinse de camera video a intrat intr-un conflict cu iubitul sau cand a realizat ca acesta a intors capul pentru a o admira pe Kaysheen.

Urmareste videoclipul de mai jos pentru a vedea reactiile trecatatorilor: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni