• PRO TV
  • Cine e fetita din bratele lui Arnold: 32 de ani de la filmul in care o actrita stralucitoare debuta pe marele ecran

Cine e fetita din bratele lui Arnold: 32 de ani de la filmul in care o actrita stralucitoare debuta pe marele ecran

Cine e fetita din bratele lui Arnold: 32 de ani de la filmul in care o actrita stralucitoare debuta pe marele ecran

Acum 32 de ani, Arnold Schwarzenegger o tinea in brate si starnea un adevarat razboi pentru a-si recupera fiica rapita intr-un film de actiune ajuns clasic - "Commando".

Alyssa Milano s-a facut mare acum si dupa seriale ca Who's the Boss? (1984), Charmed (1998) sau Melrose Place (1997) care au facut-o populara, actrita/model a aparut in 2011 pe marile ecrane cu un rol scurt in comedia romantica New Year's Eve.

Actrita este implicata acum intr-o alta productie americana - Little Italy, a carei premiera va avea loc in anul 2018. 

Toata lumea o cunoaste gratie frumusetii sale deosebite care a ajutat-o in cariera de model, insa nu toti stiu ca Alyssa Milano, care este mamica a doi copii minunati de trei si sase ani, si-a facut debutul pe marele ecran purtata de Arnold Schwarzenegger pe umeri.

In 1985, cand se lansa filmul clasic de actiune Commando in care distrugatorul Arnold este capabil singur sa  faca praf un intreg regiment Alyssa Milano avea 13 ani si interpreta rolul fiicei sale, rapita de niste soldati de guerilla. In aceasta iarna actrita (19 decembrie) a implinit 45 de ani.


Imaginea din Commando cu Alyssa Milano carata de Arnold a devenit una iconica, alaturi de cea in care Colonelul Matrix (Schwarzenegger) cara busteni pe umeri ca pe niste scobitori. La scurt timp dupa ce “Terminator” a spart box-office-ul american, “Commando” a aratat o alta fata a super-eroului Schwarzenegger: cea comica, mai putin sau deloc folosita in filmele lui anterioare.

In 2009, Alyssa Milano s-a casatorit cu impresarul David Bugliari (37 de ani), dupa o relatie de trei ani, iar in 2011 au devenit parintii unui baiatel. In 2014, actrita a mai adus pe lume o fetita.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni