• PRO TV
  • Putini sunt cei care nu-l stiu pe Lordul Cap-de-Mort din "Harry Potter". Cum arata insa actorul care a jucat acest rol

Putini sunt cei care nu-l stiu pe Lordul Cap-de-Mort din "Harry Potter". Cum arata insa actorul care a jucat acest rol

Putini sunt cei care nu-l stiu pe Lordul Cap-de-Mort din "Harry Potter". Cum arata insa actorul care a jucat acest rol

Asemenea cartilor "Harry Potter", filmele seriei au fost adevarate fenomene. Putini sunt cei care nu au vazut macar o parte din cele opt si nu il recunosc pe Daniel Radcliffe, actorul care a jucat rolul tanarului vrajitor.

Cand vine vorba insa de actori care au fost nevoiti sa apeleze la schimbari drastice de look pentru a da viata personajelor fantastice, lucrurile se mai schimba. Doar fanii adevarati stiu cum arata, de exemplu, Rubeus Hagrid sau Lordul Cap-de-Mort fara costumele si machiajul folosite in film.

Rolul lui Voldemort, de exemplu, este jucat de unul din cei mai mari actori britanici de teatru si film, Ralph Fiennes. Cinefilii il stiu din lung metraje celebre precum "The English patient", "Schindler's List", "Grand Budapest Hotel" sau "James Bond", insa putini asociaza figura aproape albinoasa, ochii rosii si chipul fara nas al lui Cap-de-Mort cu cel al marelui actor.

In fiecare zi de filmare, starul petrecea in jur de doua ore si jumatate pe scaunul din cabina de machiaj, timp in care ii era deschisa pielea fetei, mascate sprancenele, desenate venele, pusi dintii falsi si aplicate puncte speciale, care puteau fi alterate digital in timpul montajului.

In final, Ralph aparea cu fruntea mai lata si cu nasul in forma unui ciot, transformandu-se astfel in Lordul de care se temeau toti vrajitorii.

In luna iunie, in fiecare vineri, te-ntreci cu magia la PRO TV! Vineri, 22:30 - Harry Potter si Printul Semipur:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni