• PRO TV
  • Vestea care i-a incantat pe fanii lui Jamie Oliver: celebrul bucatar a devenit tata pentru a cincea oara. Cum arata baietelul lui

Vestea care i-a incantat pe fanii lui Jamie Oliver: celebrul bucatar a devenit tata pentru a cincea oara. Cum arata baietelul lui

Vestea care i-a incantat pe fanii lui Jamie Oliver: celebrul bucatar a devenit tata pentru a cincea oara. Cum arata baietelul lui

I-a surprins pe admiratori cand a anuntat ca sotia lui, Juliette, este insarcinata pentru a cincea oara. In urma cu putin timp, Jamie a facut publica nasterea baietelului lui si a publicat chiar o poza cu micutul.

"Tocmai s-a intamplat, oameni buni! Avem un baiat! Toti membrii familiei Oliver sunt surprinsi, dar extrem de fericiti. S-a nascut in siguranta, iar mamica lui, Jules, s-a descurcat grozav. A fost calma, avand in vedere ca a nascut natural", a scris Jamie pe pagina lui oficiala de Facebook.

"Cele doua fiice ale mele au fost si ele prezente si si-au cunoscut fratiorul imediat dupa nastere. A fost un moment emotionant! Copilul are 3,600kg", a mai scris starul.

Jamie a specificat ca nu a ales inca un nume pentru mezinul familiei, insa se fac deja speculatii ca va avea o denumire exotica si interesanta, avand in vedere ca toti ceilalti copii Oliver poarta combinatii de ingrediente si animale: Poppy Honey Rosie Oliver, Daisy Boo Pamela Oliver, Petal Blossom Rainbow Oliver si Buddy Bear Oliver.

Despre Juliette, sotia lui, Jamie spune ca este o mama foarte buna, prea buna chiar, si ca este genul de persoana increzatoare si extrem de hotarata. La fel de activa ca el, Jools a lucrat pentru scurt timp ca model, a scris carti pentru copii si a creat colectii speciale pentru copii pentru brandul "Mother Care". Modesta si discreta din fire, ea nu apare foarte des la evenimente mondene si aste rareori surprinsa de paparazzi.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni