• PRO TV
  • Chinurile la care superstarurile de la Hollywood si-au supus colegii de platou. Ce au facut Robert Pattinson, DiCaprio sau Shia LeBeouf

Chinurile la care superstarurile de la Hollywood si-au supus colegii de platou. Ce au facut Robert Pattinson, DiCaprio sau Shia LeBeouf

Chinurile la care superstarurile de la Hollywood si-au supus colegii de platou. Ce au facut Robert Pattinson, DiCaprio sau Shia LeBeouf

Shia LeBeouf – Si-a scos un dinte si a refuzat sa faca dus

Cand vine vorba de actori complet dedicati unui rol, cel mai bun exemplu este  Shia LeBeouf.  Pentru drama “Fury”, in care a jucat rolul soldatului Don 'Wardaddy' Collier, actorul a trecut prin experiente nu tocmai placute pentru a intra in pielea personajului. Si-a scos singur un dinte chiar in prima saptamana de filmari si a refuzat sa faca dus. Pe langa asta, comportamentul lui fata de ceilalti colegi, printre care Brad Pitt si directorul David Ayer,  a lasat de dorit, fapt pentru care i s-a atras atentia . LeBeouf nu a dat insa importanta avertizarilor, asa ca s-a izolat de restul echipei.

Jennifer Aniston – un cosmar pentru Alec Baldwin

Jennifer Aniston a devenit cunoscuta odata cu aparitia serialului “Friends”, unde frumoasa actrita a interpretat rolul lui Rachel Green. Dupa terminarea filmarilor, cariara ei a fost in plina ascensiune. Cu roluri in filme celebre precum “Horrible Bosses”, e clar ca Jennifer nu a uitat ca este una dintre cele mai frumoase actrite de la Holliwood. Tocmai  de aceea a fost complet dezamagita atunci cand partetenerul ei din “30 Rock”, Alec Baldwin, a declarat ca a urat din tot sufletul sa joace alaturi de ea. 

Tom Cruise, o dezamagire 

Cand Thandie Newton a fost aleasa sa joace in “Misiune Imposibila 2”, au fost multe lucruri de care actrita a fost incantata. Unul dintre ele a fost faptul ca a avut  ocazia de a juca alaturi de Tom Cruise.  A fost insa o adevarata dezamagire pentru ea cand a trebuit sa joace scena sarutului. Conform lui Thandie Newton, a fost cea mai rea parte a filmului,  pentru ca sarutul  a fost putin "scarbos si lipicios".

Robert Pattinson – I-a curs nasul pe peruca lui Reese Witherspoon

Cand ai un program incarcat la filmari, nu prea mai ai timp si de tine. Cand Robert Pattison si Reese Witherspoon a trebuit sa filmeze o scena de dragoste  in “Water for Elephants”, faptul ca actorul a fost incredibil de bolnav nu a fost o scuza pentru a opri filmarile. Intr-un interviu pentru MTV, acesta a declarat ca ii curgea nasul in continuu si si-a sters practic nasul pe peruca pe care o purta Reese, ceea ce nu a fost un lucru prea placut, in special pentru frumoasa actrita.

Leonardo DiCaprio –Un “Romeo” prea imatur 

Sa joci rolul lui Romeo in “Romeo si Julieta” este o provocare destul de mare. Este destul de dificil sa gasesti doua persoane care sa aiba acea chimie pe care personajele lui Shakespeare o aveau. Pe ecran, DiCaprio si Claire Danes, interpreta Julietei, aratau minunat impreuna. In spatele ecranului insa, nu erau nici pe departe prieteni. Danes nu era deloc  o fana a imaturitatii tanarului actor care facea tot felul de farse pe platourile de filmare.

Claire Danes a mai avut ocazia sa joace alaturi de DiCaprio, de data aceasta in filmul “J. Edgar”, dar a refuzat pentru a juca in “Homeland”.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni