• PRO TV
  • A fost supranumit cel mai spectaculos pictorial de nunta. Cum arata imaginile surprinse in Islanda cu un cuplu de indragostiti

A fost supranumit cel mai spectaculos pictorial de nunta. Cum arata imaginile surprinse in Islanda cu un cuplu de indragostiti

A fost supranumit cel mai spectaculos pictorial de nunta. Cum arata imaginile surprinse in Islanda cu un cuplu de indragostiti

Impreuna cu Life Studios Inc, Cici si Clement au reusit sa realizeze ceea ce presa internationala considera a fi cel mai reusit pictorial de nunta.

Imaginile despre care vorbeste tot internetul au fost surprinse in Islanda si au fost realizate de un studio specializat in productii foto-video.

Clientii acestui studio au fost canadienii Cici si Clement, care si-au propus sa rupa gura targului cu pozele lor de dinaintea nuntii. Ei nu doar ca au investit in tinute spectaculoase, ci au calatorit peste mari si tari pentru a se asigura ca au un peisaj senzational in spate.

Au decis ca Islanda e locatia perfecta pentru ei, asa ca i-au luat pe specialistii de la Life Studios Inc. si i-au lasat sa-si faca treaba asa cum stiu ei mai bine. Rezultatul? O serie de poze si un filmulet care au ajuns virale pe internet. 

Ce-i drept, imaginile sunt senzationale si surprind perfect frumusetea care ne inconjoara. Mai jos, puteti vedea imaginile superbe pe care presa le considera ideale pentru un cuplu de indragostiti:

Cici + Clement Same Day Edit - Vancouver Wedding and Iceland Pre-Wedding Engagement by Life Studios Inc. - Fairmont Pacific Rim from Life Studios Inc Wedding Video on Vimeo.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni