• PRO TV
  • Program special la Pro TV in memoria Reginei Ana

Program special la Pro TV in memoria Reginei Ana

Program special la Pro TV in memoria Reginei Ana

Sambata, 13 august, toate gandurile se indreapta catre ultima regina a Romaniei, iar Pro TV a pregatit o zi cu program special.

Stirile Pro TV de dimineata vor continua cu o editie speciala, de la ora 10:00. In direct de la Palatul Regal, Diana Enache le va prezenta telespectatorilor ceremonia organizata pentru Regina Ana. 

In continuare, de la ora 12:00, va fi difuzat la Pro TV documentarul eveniment Razboiul Regelui, o poveste care surprinde momentele-cheie ale destinului Regelui Mihai I, dar si momentul in care o intalneste pe Ana, viitoarea sa sotie. In regia lui John Florescu,  documentarul ni-l dezvaluie pe Mihai I asa cum istoria, poate, nu a facut-o.

De la 13:00, filmul artistic Carol I, cu Sergiu Nicolaescu si Razvan Vasilescu in roluri principale, in regia lui Sergiu Nicolaescu, pune in prim plan framantarile morale ale intemeietorului Romaniei moderne, care trebuie sa aleaga intre intrarea in razboi cu Germania si Austro-Ungaria sau neutralitatea Romaniei. 

De la ora 15:00, Diana Enache revine in direct la Stirile Pro TV cu o noua editie speciala, in direct de la Curtea de Arges, unde vor avea loc funeraliile Reginei Ana. 

De la ora 16:15, filmul O noapte cu regele aduce la viata istoria Persiei si destinul regelui si al celei pe care o alege sa ii fie regina. Programul Pro TV de sambata continua cu Stirile Pro TV de la ora 19:00 si filmele Codul lui Da Vinci si Curierul.

Istoria ne priveste pe toti!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni