• PRO TV
  • Ce a facut o mama cand a aflat ca fetita sa de 6 ani urmeaza sa ramana fara vedere. Decizia ei a cucerit internetul

Ce a facut o mama cand a aflat ca fetita sa de 6 ani urmeaza sa ramana fara vedere. Decizia ei a cucerit internetul

Ce a facut o mama cand a aflat ca fetita sa de 6 ani urmeaza sa ramana fara vedere. Decizia ei a cucerit internetul

Nimic nu se compara cu puterea de sacrificiu a unei mame. Catrina Frost se numara printre femeile puternice, dispuse sa renunte la tot pentru a aduce bucurie in viata copiilor lor.

Catrina Frost este mama unei fetite care a fost diagnosticata cu o tulburare genetica ce poate cauza probleme de vedere sau orbire totala. Caille are 6 ani acum si a suferit deja cinci interventii chirurgicale, un numar mult prea mare pentru varsta frageda pe care o are. 

Citeste si: Sia, fara perucile uriase. Cum arata chipul celei mai misterioase cantarete din lume

Vestea ca micuta sa va ramane fara vedere a fost devastatoare, insa Catrina a gasit puterea de a merge mai departe. Femeia si-a propus sa ii ofere fetitei sale o multime de experiente frumoase, pe care aceasta sa si le aminteasca cu drag si sa le "vizualizeze" cu ochii mintii atunci cand nu va mai vedea.

Catrina a intocmit o lista cu dorinte ale lui Caille si este dispusa sa depaseasca orice obstacol pentru ca micuta ei sa se bucure de toate experientele la care viseaza.

Pe lista fetitei sunt incluse o multime de activitati interesante, printre care se numara pescuitul, cursuri de pictura si gatit si o plimbare cu balonul cu aer cald. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni