• PRO TV
  • Aparitie demna de o ducesa pentru Kate Middleton. Detaliul cu care a atras atentia

Aparitie demna de o ducesa pentru Kate Middleton. Detaliul cu care a atras atentia

Aparitie demna de o ducesa pentru Kate Middleton. Detaliul cu care a atras atentia

Kate Middleton continua sa-si onoreze angajamentele pe care le are in calitate de membra a Familiei Regale a Marii Britanii.

In urma cu o zi, Ducesa de Cambridge a vizitat impreuna cu Printul William la o organizatie care ajuta tinerii cu probleme mentale. Imbracata intr-o rochie rosie, creatie LK Bennett, la care a accesorizat pantofi nude Gianvito Rossi si un cluch asemanator. 

Cu parul coafat atent, dar lejer, accesorii discrete si un machiaj care i-a scos in evidenta ochii, Ducesa de Cambridge a demonstrat ca poate sa adopte un stil ceva mai modern si mai chic cand isi doreste acest lucru, respectand totodata regulile stricte si tinutele impuse de titlul nobiliar pe care il detine.

Alegerea tinutelor oficiale ale Ducesei de Cambrdige reprezinta uneori o adevarata provocare pentru stilistii lui Kate, chiar daca aceasta este posesoarea unui trup perfect, care nu ar trebui sa le ridice probleme. Marea lor dificultate intervine la nivel de stil.

Potrivit corespondentului regal, in spatele aparitiilor ei impecabile stau ore intregi de munca in care stilistii aleg tinutele ideale. Pentru a se asigura ca Ducesa etaleaza aerul regal al Dianei, Regina i-a imprumutat-o chiar pe stilista ei personala, iar Kate isi contacteaza designerii preferati (Alexander McQueen, Alice Temperely si Angela Kelly) pentru a-i face tinute pe comanda.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni