• PRO TV
  • "Nu vreau sa fac parte din asta". Ce a declarat Jason Statham despre conflictul izbucnit intre actorii din Fast 8

"Nu vreau sa fac parte din asta". Ce a declarat Jason Statham despre conflictul izbucnit intre actorii din Fast 8

"Nu vreau sa fac parte din asta". Ce a declarat Jason Statham despre conflictul izbucnit intre actorii din Fast 8

De cateva zile, presa internationala vorbeste despre scandalul iscat intre o parte dintre Vin Diesel si Dwayne Johnson.

Cei doi au facut declaratii si au postat diferite mesaje pe conturile de socializare, lasand sa se inteleaga ca au exista diverse conflicte pe platourile de filmare de la Fast 8.

Intr-un interviu acordat pentru people, Jason Statham a declarat ca: "Stau departe de orice problema sau cearta pe care le au oamenii. Nu am nimic de-a face cu asta si nici nu vreau sa fac parte".

In urma cu cateva zile, Dwayne Johnson a postat pe contul de Facebook un video cu un mesaj controversat, in urma caruia au aparut numeroase reactii, tinand cont de faptul ca a lasat sa se inteleaga ca a fost deranjat de unii colegi din distributia celei de-a opta parti a francizei.

Starul de 44 de ani a scris: "Colegele mele au fost incredibile si le iubesc. Despre colegi ese o alta poveste. Cativa dintre ei s-au comportat ca niste adevarati profesionisti, in timp ce altii nu", a fost o parte din mesajul publicat pe reteaua de socializare.

The Rock nu i-a numit pe cei la care se refera, motiv pentru care au aparut numeroase speculatii, printre cei despre care s-a scris ca ar fi in cauza se afla Scott Eastwood, dar si Vin Diesel. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni